Tuesday, April 12, 2011

Dress.Skirt.Shawl yang hot. yokk!

babe,
tak tahan tak tahan...
adalah aku asik tergodaaaa.....
ini dress ke 4 dari SWO...



dia sangat merah bukan??

ini pun cun. tapi stok adalah tidak ada... :(




dan


dan


dan



TETIBA terjumpa lak si cantikmanis ini....lama dah akak cari skirt sebegini rupa. dah perut membuncit ni la plak baru nak jumpa. suka sangat sangat sangat beliau ini ~ sambil tersengih2 

dulukala beli yg ready made je kan. so skg dh jumpa tmpt yg boleh order 2 minggu dapat, custom made lagi. pandai betullah budak2 skg cari duit. gud2! ada talent, ada peluang dan ada otak...akak memang suka orang2 yg dapat memenuhi selera akak ni...lagi cepat duit dalam akaun akak menyusut lagi akak sukaa!! :p







pic dr fb tuan kedai...
(hamba curi demi kebaikan takpe kan??)

utk godaan yg lebih2, pegi sini..


walaupun fizikal sekarang tidak membenarkan, tapi napsu serakah adalah memaksa daku untuk nakkkkkkk. oh saya terpaksa dan dipaksa! (^_^)

tapi..tapii....tapiii.....takkan nak bagi ukuran perut membulat ini..owh 36 y'alls! dah macam pinggang ciklel dah.
rasanya ok kot kalau aku bg ukuran tanpa muatan. dengan harapan esok2 akan kembali normal dengan sekelip mata. vangga! harapan yang setinggi gunung :))

ermmm...tak pun sekurang-kurangnya adalah motivasi supaya 40 hari 40 malam berbengkung. tak mustahil kembali 26..hiks! kan banggg kan???? (berdasarkan record emiralisa dulu, insyaAllah....yakin yakin yakin! pegh saiko..hahha)



ok, sesi mereview bermula.

yang ni dah kasi jaja aritu...ulang tayang...ngeee...


2 lagi dress dari SWO. kainnya sangat bes, tak panas dan cutting nya juga bes. so aku rasa lepas peknan pun memang boleh pakai tanpa was2. (pn. jijah, memang boleh sangat utk bf..seluk je dari atas..hahah)






(pagi2 buta, photographer aku ni asal boleh jer snap pic bini)



dress putih yg bawah ni aku beli utk family photoshoot last year. boleh dipakai semasa membawa muatan jugaa....suka suka!




dan...shawl bes sangat dari sugarscarf..


kenapa dakmira ni pakai cunnnn sangat eh? tapi akakkkkk?????
~inilah masalahnya bila jumpa kedai yg guna model lawa2, terus bajet diri sendiri segorjes dia kalau pakai benda yang sama..padahal......uhukkk 

  
oh, 3 kedai mendapat iklan free :)


5 comments:

jijah said...

woahhh....

aku adalah sangat tergoda okeh.. (apsal intonasi dah mcm ko ngan jal nih) ish ish ish

criteria yg sgt suka apabila ko kata seswai wat bfeeding, seluk ajer, ahahahahha

sugarcraft juga telah menarik perhatian, wah, teringin gitu nak pakai inner balqis, sudah busan ngan awning.

hm..kena wat abm dgn segera nih

Mama Ardini said...

pergh gojes nyah. haha. nekmmmy sudah nampak kesembapan di muka tapi tetap gojes okeh. especially shawl itu. mmg pesen pakainye cenggitu ek?

EmirAlisa said...

jij-hahah, memang penting tu..seluk2 jer :D

MA-a ah. main letak pastu suka ati nk selit tang mana...heheh. senang sbb material yg bes bangat!
muka adalah kembang sepinggan. 5 batu dah nampak..hahahha

zuraifah said...

Is...nak tanye leh...cantek la dress hitam tu...ko beli kat online shop okinanya kan? tu saiz ape ek? aku nak beli tapi tak tau size la pulok....advise aku beb :-)

EmirAlisa said...

pree size..buncit pun bolehh...dah2 pegi order skg!