Tuesday, March 20, 2012

Le Pliage

sebenarnya aku tak berapa gemar sgt dengan Le Pliage Longchamp.
tah kenapa
rasanya sebab design dia mcm tu je kot
*matikla marah peminat dia hiks
kalau sikit barang kempes dia mcm tak menarik
kalau gemok oklah.
lagi plak byk benar yg palsu
benci!


tapi melihatkan collection utk spring/summer 2012 adalah amat menggoda.



tapi aku tak jumpa la kat official w/site tu.
xjumpa yg ada shoulder strap cenggitu
ke memang sume pun ada tali panjang tu?
ok, siyes aku tak tahu
aku nak weh
kepantangan aku bag stok silang2 ni
princess v ada bukak preorder skg.
aku nak tanya lah
kalau mampu blhla aku jenguk2 tabung itik aku tu
kalau banyak sangat angkanya, telan lio jelah.


3 comments:

Alin Marlini said...

Sy pun tak brp gemar adik beradik longchamp ni...tak tau napa..

MakcikAnak3 said...

kann!! heheh
tapi yang ni cam comelnesss je.

mrs cekodok said...

http://aquacidox.blogspot.fr/2013/06/longchamp-original-from-paris-by-mrs.html

Jemput tengok longchamp dari paris..jual murah2 saja..confirm original :)