Friday, September 5, 2014

Pandora aye!

31 Ogos 2014 ritu genap setahun ku bersama Pandora.
Puii motip sangat! 
Memula biasalah. Reward diri sendiri katanya. Oleh kerana aku bukan peminat mas mengelip lip lip maka pandora adalah pilihan terbaik.



Terima kasih diri sendiri. Inilah pandora pertama saya. Dibeli pada 31 Ogos 2013. 





Singgah alamanda balik dr kenduri kawen. Melaka biasalah. Apa je yg ada..


Masa ni dh mula tambah skuter ngan stoppers dua bijik. Mana mampu nak beli sekaligus kan.
Maka mari kita tambah dikit dikit.

Now charms dh kira complete dah. Aku tak suka sarat sgt. 
Gambar latest nan adoo. Koser dah nak snap. Baru2 ritu tgh excited katakan...haha
Ni pun gambar2 last year. Baru perasan entry ni dh terperuk dlm draf nak dekat setahun dah.


Ciklel mmg pantang dengar pandora skg ni. Hangin je. Sbb dh bergaduh duatiga kali. probnya cincin yg dia bg present kat aku tu. batu tanggal 2 ketul. Bila pegi pandora ampang, suruh pegi outlet mana kita beli dulu. Padahal ko hq kot. Saja nak nyusahkan customer. Pastu belit sana belit sini. Pantang ciklel orang ckp pusing2 ni. Pegi alamanda pun sama. Last2 tak tukar. Lantaklah.
Now asal aku nak masuk pandora dia taknak ikut. Nak masuk, masuk lah sorang. Menyampah katanya...sabar ye suami. Hidup memang byk dugaaan. Tetiba.



5 comments:

Emy Omar said...

Comel la yang scooter tu.Kita pun beli charms sikit2 huhuhu sekarang Seremban pun dah ada pandora.Kalau x mesti nak kena turun KL bila nak menambah.Bila la pandora nak bukak kat Melaka pulak ni kan

Makcik Anak 3 said...

kat Melaka ada Taming Sari.hehheeeee

NinaDiana said...

Emy omar
Tula. Lambat nau nak sampai. Tp bagus gak. Kalau dekat2 lagi meroyan tak sudah2. Hihi

Makcik anak 3,
Kan. Ko hado?? Haha. Berbanggalah.

Ida said...

Assalaamu'alaikum..berminat dengan gelang pandora..sila ke blog ini, terima kasih..http://pailletecloset.blogspot.com/

Gina Michel said...

Hi..peminat pandora? Blh je visit my blog "jeannapandora.blogspot"or my fb page "gorgeous pandora" utk dptkn koleksi Pandora yg murah dan berpatutan. Satisfaction guarantee. Tq 😊