Thursday, January 26, 2012

Cameron Highlands

sejak beberapa menjak ni ramai lak yg postkan pasal cuti2 cameron highlands. buat aku kembali teruja.
nak ikutkan dah lebih 7-8x kot naik sana. sampai satu masa dengar pun dah naik muak. rasa aku takde apa lagi yg menarik kat sana. last masa icha umur 3bln. sayangnya gamba takde. dlm macbook aku yg dah jahanam tu. hard disk sebenarnya yg jahanam. macbook masih ok. kata adik aku, boleh hantar utk recovery, tapi kos sampai ribu riban. ermm..biarlah dulu. tp banyak kenangan2 dalam tu. :(

now tah kenapa rasa teringin sangat nak ke sana lagi. kali ni aku nak macam2. so bajet pun mungkin kena lebih sikit. tgklah, bila dah penuh tabung ayam tu karang.

googled

mungkin ini salah satu sebabnya kot.

1 comment:

ketikketok said...

bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri nano microfungus aromaterapi di dunia!