Wednesday, January 25, 2012

hari2 mau!

kakak ni sememangnya peminat tegar maxi skirt.
dari dulu hingga kini.
macam2 pesen.
macam2 jenis kainnya.
tapi kakak adalah sangat cerewat ttg kelabuhan skirt tersebut.
kalau ala2 je labuhnya sampai buku lali je, sori the mori kakak nak pakai.
haruslah labuhnya menepati std piawaian.
barulah selesa dan enak.


bila pakai skirt ni, biasalah. bajet ayu2 gitu. auwwww T___________T

opsss sorry, n3 carcamarba ni penuh dgn gamba syok seniri. takpekan? kan? kan?



tetapi kenapakah peha kakak kelihatannya begitu fafau? 






kecintaan terbaru - charles n keith. tak sangka mereka punya range yg sangat awesome. sian kan org melaka. ketinggalan amat. maka agak meroyan bila terjumpa. ha ha



yang penting harga memang buat kakak tak menahan. rasa nak rembat 5 sekaligus!
eh bangsar village. the place i always love to be. keh keh ayat bajet retis.

tapikan benerrr uolss...kat sini mmg aman damai. dulu2 masa kakak masih dara, kecik je. now dah makin meriah ngan macam2 dan makin membesar plak kelihatannya.
yang penting tak sesak mcm tempat lain. dan banyak retis. eh




kecik  ni nyemburrrr je keja











dok kl seminggu takkan nak hangkut satu lemari. maka baju pun dok ulang2 tayang dua tiga lai tu je la. muntah belahak nak match 2lai skirt, 2lai pallazo.




sedih hajat tak kesampaian. konon jalan dululah, sekali patah balik dah tutup. dari umar dlm perut sampai budak tu dah tercongok atas dukung masih tak dapat tunai hajat. sian.

masih mencari kekuatan utk yg ini. sgt suka tp mcm ermmm....


opkos dipakai dengan inner. tp part jerut2 kat pinggang tu kakak tak konpiden lagi. almaklumlah kakak ni gaya lelebih memang kakak maluuuu..... -_-

yang pasti jeans dah tak masuk senarai. skirt ngan suar gobos2 menduduki carta teratas buat masa skg. 



ni aktiviti riadah petang hujung minggu yang berlaku sesekali dalam setahun. biasanya mana nak pegi hutan2 nyamuk ni uolss. kakak kan bajet diva. maka ke hutan dgn pallazo wide leg gitu. haha




layankan anak2 jelah, kakak gagahi jugak. tu pun jenuh bergaduh dgn nyamuk. tak suka!



dan jugak bapak budak yg dah gian nak keluar peluh tapi takleh lasak sebab lutut tak brapa nak mengizin.




tak sangka dah besar bujang aku neh. makin besar makin mencabar. 
 tetiba terpikir emir dah ada gepren nnti cemanalah tahap kecerewetan aku. cemana kalau dia tersalah pilih? yang aku tak berkenan? arghhh stress! heh over mak kau!


ok, dah. nak p order lg 2 lai.



lai lai!




1 comment:

Ain @ Mama Ardini said...

Halahhh pesal g bgtau psl poplook ni. Kan mak dh terjebak. Isk2