Thursday, January 26, 2012

tersangkut kat sini sampai aku tak buat apa2 malam ni..tahniah!


dan 





eh jap.aku ada bag ni..oyeh oyeh. walaupun bukan mulberry macam yg aku penah aku postkan dulu, namun warna dan design sebijik. tajuk bukan mulberry. bukan jugak mulberry tipu. tidak. say no to fake!
tapi aku jumpa kat isetan klcc last month. japan brand. harga boleh tahan, tapi time tu ada less. so, buat2 mampulah sebab kalau tak bawak balik hari tu, konpem angau 2 minggu. sian ciklel ada bini spesis ni. payah!

lepas dah dapat 2bag hari kejadian tu, (sebelum tu aku dah terrrrorder ngan suki. maka samadengan 3ketul pada bulan 12) ciklel paksa aku buat akujanji tak beli handbag utk 6 bulan. 
mana boleh woiii!!! 
ini tidak adilllllll



kbai! 



2 comments:

nina said...

heee.. siap "ter"order lagi yer!

MakcikAnak3 said...

Ter..ter memang penyakit aku. Hahah