Tuesday, July 24, 2012

Mana nak beli kain ni???



Baru lps call akak tailor tersayang.

Yeayy!!! Masih mampu beliau terima kain saya yang telah ketinggalan ini.

Tapi masalahnya kain pun gue blom beli.

Cemana tu?

Dahlah janji nak hantar petang ni.

Malasnya nak pegi jejauh

Malasnya nak hangkut umar sekali

Malasnya malasnya malasnya.

Ada yg raya pakai batik ni karang.

Wahhh very derrr uolss.

Batik bling2.

Eh org kelantan raya manade pakai batik

Koman okeh. Komannn!!

Wah berlagak.

Padahal hari2 biasa pun tak jugak.

Hahahah

Dlm bonet keta tu ada 3psg lagi belen 11 psg yg aku angkut masa balik kb last week.

Cantik2 menggile.

Yang paling cantik kat mata aku tapinya dah kena rembat ngan akak kat sekolah. Suke taww amik kite punye!!

Tapi yg tinggal 3 tu pun cantik sgt jugak. Rasa nak curik tigatiga sekali. Huhuu...

Batik skg gile cantik kan! Tak menahan okeh. Dulu2 seratus lebih je. Dpt yg 150 dah sangat hebat kiranya.

Skg duaratus lebihlebih pun dpt yg biasa2 je. Nak yg vasss harga pun very the vasss la jugak. Tapi 300+ tu oklah lagi. Kalau dah jejak patratus dah kira masuk kategori membazir amalan syaitonnnn!

Eh tetiba citer batik pehal??

Oh bagi sesapa yg nak beli/order batik cantik+ori (pls jgn pakai batik tipu2)+exclusive+murah silalah kontek bonda hamba.

 http://batikbaldubiru.blogspot.com/?m=1

Tempah utk uniform pun boleh. Silalah kontek2 beliau ya. Jangan malu jangan segan. Sapa yg nak business pun dialu alukan.





*pasar baru bandung. Mata rambang+masa suntuk. Niceeee


Posted via Blogaway

1 comment:

Alin Marlini said...

baju raya tahun lps pun x siap lagik..huhuh