Monday, July 9, 2012

Rasa lebih bertenaga



Bukan sebab ubat kuat ke apa.

Bukan.

Sebabnya

Hari ni aku pakai shawl baru.

Eceehh

Kan dah bilang. Tudung2 aku kalau tak sepuluh hengget, dua puluh hengget.

Paling mahal seumur hidup aku beli tudung 99hengget. Tudung bawal. Kat semua house. Bodoh je rasa. Aku org kelantan. Beli tudung bawal kat kl. Tupun utk raya tahun 2008 kat uk. Memori.

Ok penahla memula dulu beli tudung segera RM70-80. Pastu aku beli shawl ngan sugarscarf. Tak lebih RM50 pun selai.

Now tudung2 aku semua line2 RM10 je. Tak berduit aku nak beli tudung memahal. Aku bukan macam korang. Pakai tudung ratus2. Kaya korang eh? Belanja aku barang selai dua :p

Dan aku kira sgt bernasib baik. Sbb mata aku memang rejek dgn sesetengah pesen tudung. Nak2 yg bertengkat2 tu. Pitamm!

Last week aku beli 2 lai essential scarf dr shawlbyvsnow. Tokey dia amirah adiknya ika sugarscarf. Dia memang sangat cantik okeh. Demi terpikat akan kecantikannya lantas membeli 2 helai tudung daripadanya. Hahah.

Material sangat bes. Senang pakai. Tak panas. Sangat selesa.

Harga RM28 je. Aku suka.

Pikir nak borong semua kaler.

Jap nak intai tabung ayam. Eh ke itik? Ke gajah?

dah lupa.

*maapla. Krisis katagantidiri. Kejap saya kejap aku.

Ikut mood lah ya.

Kbai.




Posted via Blogaway

5 comments:

OmbakBaik said...

i likee sebab bertenaga kerana pakai shawl baru :D..cantekkk

Alin Marlini said...

murah dan paling penting...cantik dimnata...

NinaDiana said...

Tambahan lak ciklel saiko-pakai tudung memahal pun takde makin lawa jadinya. Huhuu..

Suri Ryana said...

tumpang tanye..cantik sgt warna essential shawl yg awak pakai ni..:)
yellow mustard ke or golden rod ye? :)

NinaDiana said...

Salam suri.
Ni goldenrod. Best sgt shawl ni. :)