Wednesday, April 30, 2014

Tabita dan ephyra

Bulan ni kan
Tersemput semput haku
Mana taknya itu abis ini abis
Hishhhh
time ni la pulak korang semua kan.
Take turn boleh tak?
Ini tak. Tabita abis. Ephyra abis. Perfume pun nak jugakkkkk abisnya.
Aku ni dhla beli perfume pakai sampai abis.
Selain aku tak kaya nk beli byk2 sekaligus, aku juga pening dgn bau byk2.
Dah pernah buat dulu. Konon suka la tgk collection byk2.
Sekali mabuk sendiri.

Oh sapa2 yg penah tanya mana aku beli tabita,
Ni set ke2 aku sopin ngan sepet.
Before this aku beli ngan org lain. Tak kenal pun. Thru fb.
Bila sepet dh start jual aku mcm oh dia ni pun pakai?
Dan aku yakin ngan dia sebab apa tau. Sbb dia budak pharmacy. Haha. Ya tu je.
Sgt sng nk dpt keyakinan aku kan. 
Servis sgt ok. Aku suka budak ni.

Btw aku dh pakai tabita almost 21/2 year.
So far ok sgt.

Yg ephyra lak aku beli ngan diana ishak.
Kak D. Pun beli ngan dia sbb aku suka dia.
Blog dia best.



Td baru sampai.
Suka sbb harga set 3boxes ni lagi murah dari single.
Plus ada free gift mp3. 
Sapa tak suka free gift oii!


Rasanya buat masa skg ni jelah produk yg aku guna.
Hari tu hampir2 nk terjebak ngan kcolly.
Survey punya survey tak jadi.
Sbb rata2 iklan benda alah tu fokus pada nak putih.
Heh tak berkenan aku.
Aku ni bukan nak putih pun. Aku nak skin sihat+cantik je.
Nmpk si fathiya tu makan mcm ok. 
Tp bila dikaji2, hurmmm....setia pada ephyra jelah.

Ok tu je nk share hari ni.
Tata.






3 comments:

Ridzuan said...

akum nina...cmner ekk sy nak order produk tabita...br nk berkenalan ngan produk ni n agak berkenan...tq
-azie-

NinaDiana said...

Wslm azie, cuba tgk kat sepet88.blogspot.com.
Situ byk info. Beli ngan zuhana (sepet). Servis sgt ok. Apa2 nak tahu whatsapp je dia :)

Kecantikan Wajah said...

Salam,


Kami adalah distrbutor produk Tabita Skin care di Jakarta, kami melayani wholesale dan retail. Untuk harga borong kami memberikan harga yang terbaik.
Informasi dan pemesanan silahkan hubungi :
Christi
Pin BB 24C417D2
Phone +62819-0564-6816
www.tabitacreamtabita.com