Wednesday, April 4, 2012

Tabita. Cubalah. Anda pasti gembira!

wahh...
jadi jurucakap tabita ke ko sekarang???
hahahaha
sekali sekala
feeling2
kali channn la khannnnn..





hari ni wujud sedikit kerajinan nak cerita pasal tabita
penah dengar?
yeap, skin care product dr indon
dibuktikan berkesan untuk menggebukan kulit si pemakai
membuatkan aku pun terjebak sama
demi sebidang kulit yang gebu
eh betul ke sebidang??
mcm tanah la plak
bih tu takkan sekeping?
nntilah aku gi tnya cikgu bm esok.
~hari ni cuti lagi

aku start pakai awal mac ritu
maknanya dah hampir sebulan
result, dalam hari ke 3 akan ada peeling light2 kat muka
hari ke 4-5 macam menakutkan jugak
~sebbaik cuti sekolah.
hari ke 6-7 dah habis.
yeayy!

pores makin kecik
area bwh mata yg dekat2 ngan idung tu biasa macam kasar je
now lebih halussssss saja
tinggal belum mulus je lagi
hoih angan!
plus ada elemen kemerah merahan semulajadi gitu
tapi bukan macam terbakar or what
bukan menegang stok nak bercakap pun seksa
bukan berkilat bersinar-sinar mcm matahari pagi
tapi all nampak neutral
blackheads dah makin pudar
tinggal taiklalat je tak ilang2 :p

katanya bagus jugak utk yg ada pimples
parut cepat pudar dan ilang
yang ada kutil2 kat muka
yang ada masalah tone tak sekata macam aku ni ha
walau dah nmpk perubahan sejak sebulan ni
but still colour tone blom blend sepenuhnya
blom sekata lagi
baru sebulan kot

sebelum pakai aku baca review
ada part sakit yang amat
bila apply toner
sampai jerit2 pedih tu
kejap je
bila peeling tu dah ok, xde nak pedih2 lagi
so dun worry
nk cantik tak mudah ok!



jom umar, kita celen sapa lagi gebu tulus dan mulus!
amacam?? 

umar pun koser nak layan mak dia yg tak berapa nak centre ni.
kehkehkeh






ok, anak2
nak tengok bukti?

jom jom

testi ni ori punya
takde edit mana2
just crop utk nampak bagian yg perlu je

sedia??
jangan pitam okeh!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





sabau.
tarik napas jap



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*







 CAKKKK!!





ha ha poyo gilo makcik ni.



apa???

nak lagi?












nah!














latest pic. sabtu lepas.

ek elehhhhh.
*pitam!








Update :
terpengaruh kalu, pegi order sekarang!
http://www.facebook.com/beautytabita 

~acik nak pi order BMC lak. dengarnya bagus. hahah..dah macam kak nam gayanya.

kbai!


update lagi:
http://lovelyemiralisa.blogspot.com/2012/06/tabita-lagi.html

12 comments:

CikW4nKemb4ng said...

Mek

Ce email ke aku add FB dia

CikW4nKemb4ng said...

mana gambo yg ori? yg first tu eh.. huaaaaaa ko mmg dah ploless nyahhh hahahah jelesss!

MakcikAnak3 said...

gamba sebelum nan adoo. xde gamba dedekat. so xleh nak buat before/after. ekekekeke.

haha iyolah tu. ploless la sangaatttt kan!

Lily said...

padan la saya tengok muka akak cantik giler mlm td....lama x jumpa..nak tanya segan plak dgn husband2 kita tu...mesti dicuba ini...

AcikNina said...

hahaha cantik giler yg tak menahan tuu laily..ekekekeke..jom2 try. konpem puas hati lah!

Pinkbubblegumprincess said...

salam sis,,, bru dgr dr kwn ttg skincare ni hehe...mcmna skrg? kulit maintain ke? and waktu mengelupas hartu sakit tak? tkt pulak hee

Pinkbubblegumprincess said...

ingin nak tgk response bru hehe if u dont mind to share ya..thx btw.. :)

NinaDiana said...

wslm pinky princess :)
Alhamdulillah till now sgt puas hati. Dah nak masuk bulan ke 7 dah pun. :)
Masa peeling process tu ada la rasa pedih time apply toner. Tapi xlama. 1-2 wks dah ok. Depends jugak sbnrnya. Kalau skin xbyk prob, kjp je.

InsyaAllah sesuai. Cubalah :)

Pinkbubblegumprincess said...

hehe dah fikir masak2 nak berubah jugak hehe..ikut akak..heee tgk semua jd cantik kulit bersih..ala artis sinetron hihik

~prettyizma~ said...

Salam..lps bace review u, sy order tabita kat link yg u kasi tu..toner n cream2 dia nmpk cam ori lps check kat internet tp nape facial soap dia cair mcm review tabita yg palsu ek?yg u beli dr beautytabita camne?cair tak facial soap dia?

NinaDiana said...

facial soap mula2 dpt n kalau tmpt pns mmg cair. once dah 2-3 hr dlm bathroom dia akan pekat..dun worry. insyaAllah ori..:)

Tabita Asli said...

Halo,

Kami adalah distributor produk kecantikan Tabita Skin Care di Jakarta, kami memberikan harga yang bersahabat untuk agent dan reseller. Kami juga melayani pembelian secara retail.

Untuk pertanyaan dan pemesanan bisa menghubungi :
Christi
Pin BB 24C417D2
Phone +62819-0564-6816
tabitacreamtabita.com