Sunday, September 30, 2012

Collagen

Sejak 2-3 bulan ni aku agak menggatal survey collagen apa yang boleh ditelan.
Sebelum ni ada minum cocoa collagen. Bagi aku oklah. Dapatlah jugak benefit2 yg dorang claim tu. Tp dah lama stop. Sejak tu takde amik apa2 collagen lain. Tu psl tergedik2 nak try yg lain.

Aku paling perlu utk energy. Almaklumlah askar combat aku kan ramai. Tambah lagi dengan keja2 tambahan sendiri carik pasal. Haruslah cepat letih.

Sekarang ni ada dua dah di shortlisted. Tak sure yang mana satu. Rasanya dedua pun ok. Harga pun lebih kurang je.

Tapi aku masih perlu survey be4 buat keputusan. Benda2 makan ni bukan boleh sesuka. Tambah lagi tekak aku yg tak berapa nak mesra dgn byk benda.

Nnti bila dah decide, aku try, dah rasa kesan baru aku kasi heboh ya. Skg tunggu aku study dulu.

Kbai. Selamat berhujung minggu!


2 comments:

Ain @ Mama Ardini said...

cik nina bleh try BB plus collagen..rasa mcm air ribena. Saya ada jual :)

NinaDiana said...

Byk sgt tajuk2 nya. Penin nak memilih. Tgh dok survey2 tetiba termelencong kelain plak. Huhu. Collagen sila beri laluan dulu la ya. Haha