Monday, February 21, 2011

cantiknya dia...

kenapa dalam hidup kita selalunya bayes?
tak banyak sikit la
jangan nak kata eh eh mana ada

aku ambik yang paling senang
ni aku sendiri 
yang aku rasa korang pun lebih kurang sama

ok
katakan aku nak beli tudung
aku search online shop

kalau yg pakai tu modelnya cantik lawa
akan melekatlah aku kat situ
browse dan browse dan browse
walaupun takde yg aku berkenan

tapi kalau modelnya ala2 jer
pantas je aku click x kat ujung tu

nampak?
aku bayes kan?

rasanya memang dah tabiat semulajadi manusia
nampak indah, cantik, bersih, kemas
suka
pastu feeling2 syok sendiri

bukan apa, tgk orang cantik ni ada inspirasi
walau kejap jer tp jadilah.
buat modal angan2


tapi kalau pasal personal blog
aku lebih suka yg biasa2 jer
aku tak pandang pada kecantikan tuan punya blog

tapi gaya penulisan
cerita
perkongsian

dan adalah satu bonus jika kau cantikjelita tapi down to earth
aku suka
memang inspirasi
aku tabik

ada beberapa individu yg menyumbang perubahan aku skg.
walau tak penah kenal pun,
dan aku rasa tak salah
sbb lebih kepada kebaikan
kiranya tak susah la nak ubah seorang aku
terima kasih pada mereka!

itu salah satu sbb kenapa aku da rajin skit update
sebab aku rasa aku dapat banyak kebaikan 
setuju?
aku setuju, korang aku tak tahu!




cantik kan? tu sbb aku dari smlm asik melekat kat sini :)

aku bekenan ngan budak ni (aku ni kan mak budak...) ssb takyah mekap banyak2, memang natural beauty. comel!
paktayel setuju. muka arab katanya!

-->hijab situ pun semua cantikkss...


aku da order, harap2 sempat...
(tu motipnya...hahha)



**************************




iklan sejenak :

hari ni ramai yg baru perasan aku pregnant.




sebab muka aku dah macam pinggan! o.O


7 comments:

faraazri said...

oh!! kenapa kamu bawa aku ke situ?? adehhh...

Ila said...

wah,congrats...

Eija said...

lawa tudung ni

S.u.F.e.e said...

hahaha... yes, mmg bias, cam aku la
mmg physical factor sgt2 boleh mempengaruhi kan?

take care mek

bunga said...

lawa2..penulisan susah kita nak tiru org..jadi jadi diri sendiri lebih baik kan..pe pom bunga suka..

Mama Ardini said...

alaaaaaa..kenapa bawak sy ke website tersebut? kan dah berkenan..haha

EmirAlisa said...

fara, ain - heheh...hasutan halus. tak aci abis duit sengsorang :p

ila-thanks dear! :)

eija-dia pakai lawa la, cuba kalau daku yg pakai. adehh!

sufee - ya, tepat sekali..pastu bila pakai xlawa supo dio, sentap!

bunga - yup setuju!!