Saturday, February 19, 2011

offer!

smlmkan..semlmkan.... ada org offer ni



nak gantikan saya punya ni,


yang dah lama kiok,


saya suka. tapi......tapiiiii.......saya lebih suka yang ini....



hah!
kan dah cakap. saya memang bagi betis nak peha! hehehhe

kalau seratus dua bezanya, logik la jugak nak demanding. ini sampai 2 ribu. hoh bo layan!
sedar keadaan itu, sbg isteri misali, eh acer ni ok...ok sangat! :))

sbb saya tahu kalau saya eh, takpelah. kite tgh kumpul duit ni utk macbookair.
so, dia ttp akan cari jalan untuk belikan juga. tak sampai hati katanya...(sbb ni bukan handbag beribu ringgit!uhuuu...)
tapi saya lagi tak sampai hati buat dia tak sampai hati...

sebenarnya boleh jer delay. sbb skg pun masing2 dah ada notebook. cuma gedik nak yg kecik2 plak.
senang nak angkut ke katil sekolah.


kata dia, plannya nak adiahkan saya ni,

see...nak adiahkan pun kena citer. zero romantik okey!!

saya dah seronok beronok2!!

tapi katanya macam limited la plak. app sama mcm iphone. so no point. lainlah kalau boleh guna macam notebook...
oh...punah harapan!


tapi takpelah. sebetulnya saya tak kesah yg mana2 pun. mmglah ikut napsu nakkan yg best2 ajer. tapi bila pikir gayakah? praktikalkah? budgetkah?



err...lupa nak tanya. adiah utk apa ek? belated ke advance ni?














***************************************************


n3 ni dah lama dalam draf. minggu lps kot. tetiba teringat balik sbb...













weehuuu.....!!






hitam itu menawan! 

terima kasih chenta...
(wah dapat adiah terus cinta bagai!)





**update guna baby baru... o.O

4 comments:

Lulu caldina said...

ngee..mesti bertambah semangat nak berblogging lepas ni..

Chikteh said...

hak3..last2 keno terimo hakikat aspire one sajork.. :D ..huh..kaler hite sokmo.. x thrill lasung..hahahaha

OmbakBaik said...

:D
saya juga menggunakan aspire one..blue

EmirAlisa said...

lulu-lg senang berblogging sambil kaki goyang2 naik atas..hahahh

chik - itam itu menawan..kaler lain aku rasa cam katun jah..opsss!

ombakbaik - sep skit. kita kawan! :D