Sunday, August 14, 2011

MakcikAnak3

phewww...
jap jap..makcik nak lompat
lompat2 bintang...lompat2 bintang
lompat lagi..lompat lagiii....

berjaya okeh. berjayaaaa!!

korang kan tak paham kenapa aku suka gembira. meh la aku citer, karang terpinga2....macamkan korang nak kesah, ya dak? huhuuu...

setelah 4 kali percubaan memperkenalkan umar dengan shopping mall gagal, hari ni adalah sangat suksess! 
kalau sebelum ni umar dah berjaya menggegarkan jusco dan dataran pahlawan, seterusnya berjaya menggagalkan misi membeli belah sempena hari raya yang bakal tiba (ewahh), hari ni di mahkota parade beliau sangat tenang. maka segala urusan dapat dijalankan dengan lancar dan hampir mencapai sasaran. 

kiranya urusan raya kakak dan abang dah setel. lega. walaupun terpaksa berpuas hati dengan pilihan2 yg ada kat melaka ni, dah kira bagus sangat lah tu. kekonon nak turun sopin kat kl. plan baeekk punya, mmy abis je pantang kita turun kl. sekali...ermmm...sampaikan salam mesra jelah!
ank berderet2 ada hati nak berjimba jejauh. sob3x

memang nak ikutkan hati adalah sangat sakit bila menyopin di melaka. tapi demi umar tercinta, mak tabahkan hati. agak2 ok di mata, ambik ambik ambik, try try try, dah. bayor! giler speeding. ya lah, karang lambat2, umar dah bukak siren langsung hapa pun tak boleh. 
sekaliii...sampai ke sudah baik saja beliau itu. menyesal tak duk sampai malam...hahahaa




hari ni semua pun gud2..nasib baiklah ada keteapi merah ni. tiga2 sekali jalan..
sian abang, penat puasa. jalan pun lembik semacam. nasib baiklah tempat kaki tu muat lg dgn dia. bolehlah duduk. nnti stroller umar dah sampai, senanglah sikit. bolehlah kembali pada asal...sabar eh anak2!


bila anak2 ok, mak pun gembira..boleh lah kuis2 baju mana yg sempat.


wowww meriahnya kakbedah....




oooOoOOoo......nilah makcikanak3 tu yer?





satu lagi cukup lah kot! :D

3 comments:

cik ecah said...

la... kak icha dah tak berjiba' ke? dulu warokdung warekok sgt.hahha

MakcikAnak3 said...

ikutkan dia nak sangat pakai tudung. tp mmy dah racun baeek punya.
~hari ni kakak jd princess, tak yah pakai tudung..cantik baju princess kakak~
siap sorok tudung lagi..hahahha.
serabut okeh. karang nak layan adik lagi, nak layan tudung herot pekot dia lagi..
(jahat gile makdia! hahahhaha)

cik ecah said...

hahaha..sama la org.. mmg tak suka tgk anak buah beria nak pakai tudung kecik2 ni..selebet okkkk