Saturday, March 12, 2011

apa nak buat seminggu ni nak oii???

cuti sekolah.
yeap!

buat pertama kalinya takde plan apa2 pun untuk cuti.
tak balik kb, tak jugak berjimba ke mana2

tak balik kb sbb raya cine hr tu dah balik
lagipun ayahandabonda akan ke sini lps balik dr sabah next week
lagilagiplak pinggang aku ni dah tak menahan nak travel jauh2
surrender oh!

so anak2, apa kita nak buat ek?
dok rumah seminggu??
boleh gugur rambut mak korang nih
gegakgempita la gamaknya
pak korang sah2 keja.
ah tak sanggup nak menghadapi
8pg - 6ptg sengsorang
layan korang yg sangat2 aktip
banyak projek
banyak idea

ok, mari kita mulakan plan cuti sekolah kita sekarang.

Sabtu - ayah keja. ayuh kita ke jusco - yess suksess..suksess! 
Ahad, Isnin - balik Jasin. - nenekatuk sudah rindu sama kamu..(padahal br je jumpa)
Selasa - mmy keja 2 jam. dok ngan ayah jap ok. petang ayah lak keja.
Rabu - KL
Khamis - KL
Jumaat - KL
Sabtu, Ahad - back to normal. kerja2 pembersihan dan persiapan kembali ke sekolah.

ok, deal?





:: tergodek gamba2 lama. ribuan lagi blom dapat diselamatkan dr macbook terkasih..sayang woii! ::

3 comments:

Mama Ardini said...

yg KL tu adalah best. pegi2. tgh sale. uhuh

EmirAlisa said...

kl tu nak gi petrosains jer.. :D
(rabu - petrosains, kamis - petrosains, jemahat - petrosains. hahahahha)

Mama Ardini said...

haha. hari2 petrosains. singgah sebentar di klcc. hoyeh.