Monday, March 28, 2011

Superman

esok pagi2 konpem laki aku terpakai spender kat luar
pukul 7 hantar emir skul
pastu rush hantar icha
then baru bertolak ke PD hantar bini plak
balik PD ambik budak2
hantar kg
kul 5 masuk opis miting
zassss im a superhero!

nasib baik boss wa bg idea esok br pegi
kalau tak mahu terkencing aku petang td baru nak packing n all
eh tah tah dia nmpk aku melalak kat fb
ah lantak!

ya lah. tak ke bangang namanya
kursus dah la jauh, petang lapor diri, pagi ni br nak inform
kalau dalam negeri tu dah biasa la kena
dan2 tu jugak ko kena pegi kusus
mcm vavi buat keja
eh jgn ckp ko nak buat kusus esok, plannya baru hr ni
sebab tu surat baru keluar hari ni
memang tempah maki la ko

dah la aku malas nak emo lebih2
bazir emosi jer
nak2 ari ni aku dah termasuk dalam kategori org tak cukup sifat
gigi aku dah ilang satu..iyeee....aku dah pegi cabut itu geraham.
selamat tinggal sayang...isk isk
tetiba nyesal lak suh abg doktor tu cabut tadi

mana tak nya
malam tadi tak boleh tdo
berpeluh peluh aku tahan sakit
padahal tido mlm2 aku adalah stok tarik conforter sampai dagu
punyalah tak menahan sejuk
(eh tapi 2-3 hr ni mmg panas giler siangmalam kan?)
tapi semalam 1st time rasa sakitnya gigi
sakit mcm contraction okay!
heheh penceritaan mestilah over.

sebenarnya gg tu dah berlubang sebesar tasik shah alam
dua minggu lps pegi tampal
igt dah setel
sekali hambekk lagi tampal lg sakit
dia punya nyuuutttttttttttt baeeekkkk punya.
maka semalam adalah klimaks
kul 2 bgn makan active5 tahan sakit pun xjalan
pagi2 hantar icha skul, zasss pegi klinik

menunggu adalah 2 jam
tak paham kenapa ramai sgt org nak sakit gg time aku pun sakit
rasa nak hempuk segala yg lalu depan mata
tahan sakit sampai nak menangis okay
seb baik ciklel xde, kalau dak aku dah berdrama kat situ
sakit tau sakit!!
ceh macam la aku jer yg penah sakit gg
eh siyess..sepanjang idup tak penah rasa sakitnya gigi
sekali begini rupanya...
(mari memprovok ciklel lelebih sbb dia xpenah sakit gg)

sebenarnya ada dua pilihan
root canal treatment atau ca alip but jer
menjadi aku yang malas nak pikir panjang dalam segala hal (pikiran singkat..hahah)
tambah2 root treatmnt tu nak kena sampai 5 kali visit
baru ok. dan adalah aku tak koser nak tercongok 2jam lagi utk visit2 seterusnya.
maka keputusan pilihan kedua diambil dalam masa 2 saat
gile kental ingin bergigi rongak seumur hidup
cool kan?

sekarang lidah aku tak boleh dok diam
asik menggagau mencari gg yang hilang
pelikss weh dirasakan bila 2 gg berjarak jauh antara satu sama lain
seb baik belah dalam
kalau gg depan, aku yg pengsan dulu menyaksikan diri sendiri!


makanya aku kat PD sampai hari Khamis. eh tetiba masuk citer lain.
(cuba la buat kat kl, boleh la aku buat2 maki namun hati gembira. ngeeee.......)


terima kasih pada kpm sbb kursus ni akan memontengkan anak2 aku selama 2 hari
bukan bapaknya tak boleh handle
tp icha takde sapa nak ambik time baliknya
bapaknya ada urusan raja2 rabu dan kamis
tak boleh ponteng
maka semua akan menumpang kasih kat kg.

tak tahu mcmana ngan icha
1st time berpisah
tak penah tdo xde mmy
td dah bgtau mmy work jauh, kakak nnti tdo ngan ayah
icha nak tinga mmy, taknak tinga ayah
itu yg dia concern, boleh??
ya icha adalah penggentel telinga...

tadi
aku packing barang, dorang pun packing baju
konpem bajet boleh ikut mmy la tu..
adeh ada yang mak melalak esok ni kang

harap2 ada wifi kat sana. boleh berpoya2..

okbye

1 comment:

jijah said...

Paling takleh tahan, packing baku sama-sama, bajet dapat ikut sekali. Mmy kena kuat okeh, cian baby dlm perut mmy.