Monday, March 21, 2011

Tidurlah sayang..

alhamdulillah 1st thing dlm list baby dah setel.
dah ada budget, mana boleh tunggu2 lagi. karang abis aku laburkan ke stylewithokinanya...ngeee....

ciklel tak tahu aku nak beli ni. malas aku nak kepoh2 kat dia. sebabnya dah ada duabelas rocker n bouncer dalam bilik emir tu...
tupun seb baik ada yg dah disedekahkan pada generasi akan datang dan ada yg dah dijual.
dasar ciklel kan sangat ketat. pembaziran adalah amalan syaithonnn...
dah sampai besok pandai2 la aku goda sebelum diapaapakan. (eh, dia tak baca blog aku kan??)
oyehh!


so plan aku, yg ada dlm bilik tu pelan2 la aku letgo...kasi murah2 jer. memang ramai yg tanya kat babyworld tp aku malas nak ambik gamba test segala. tunggu la nnti bila rajin menjelma.


aku dah tgk review segala, for me ini yg paling sesuai compared to lain2 fp bouncer/rocker/swing.
senang besok2 aku nak hadap blog sambil memberi layanan yg munasabah.. hahah asalan baekk punya!




lepas survey some of the on9 stores, the cheapest adalah kat sini ---> http://otakibaby.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=24


tapi mcm takde design lain jer...kat uk mcm banyak jer yg lagi cun. ingat nak mintak linda belikan tp harga lebih kurang sini jer. plus lambat la plak nak tunggu. aku kan bangsa yg bila dh beli  mana blh tunggu lama2 ni...nk2 baju, tang tu jugak aku menggeletis nak pakai. haihh!


*dia punya gelabah macam baru mengandung anak pertama. awww!!

2 comments:

Mama Ardini said...

rocker ni adalah sgt berguna. sila beli..beli..

EmirAlisa said...

da order, dah dapat pun..heheh