Thursday, March 3, 2011

Sorry sayang!

2minggu lagi birthday icha
sebenarnya dari tahun lepas da plan nak buat bash yg bes2 skit
survey itu survey ini
plan itu plan ini
tup tup sampai masa
adoiyaaa....macam tak larat la plak.

last year secara dalaman pun dah separuh nyawa
dah la takde kakitangan tambahan
semuanya godek2 sendiri
masak segala

skg ni nak buatkan kek pun mak surrender
sian icha
niat mmy nak buatkan kek icha nampaknya tak tercapai

kali ni betul2 mencabar mmy,
jangan kata nak berdiri lelama,
duduk pun boleh sengsara.

walaupun bday icha time cuti sekolah
tapi mmy tak yakin boleh handle nnti
sorry yer sayang!

tengoklah nnti alternatifnya.
tgh pikir2 siang dan mlm
bukan apa
saja nak bagi budak2 seronot.

Harap2 idea datang bergolek...

1 comment:

Ila said...

buat kat mcd ke kfc ke